Particulier
Zakelijk

Zonnepanelen plaatsen

Na het plaatsen van zonnepanelen profiteer u van iedere zonnestraal. Omdat u een eigen stroomvoorziening heeft, neemt u minder energie van het net af. U bespaart dan ook direct op uw energierekening. Wij adviseren u graag en kunnen, omdat we als bedrijf erkend installateur zijn, ook de montage van de zonnepanelen verzorgen.

Een zorgeloze ervaring bij de aanschaf en montage van zonnepanelen

Bij ons bent u volledig ontzorgd wanneer u besluit zonnepanelen aan te schaffen en te laten installeren. Samen met u bepalen we de optimale locatie voor uw zonnepanelen, rekening houdend met factoren zoals de zonnestand en het type dakoppervlak – of dit nu schuin of plat is. Door een nauwkeurige berekening van uw dakoppervlak bepalen we precies hoeveel panelen nodig zijn voor maximale efficiëntie. Tijdens de installatie nemen we ook de plaatsing van de omvormer op ons en breiden we indien nodig uw meterkast uit. Uiteraard voorzien we u van duidelijke instructies over het gebruik van uw nieuwe zonne-energiesysteem.

Profiteer van de verlengde salderingsregeling

Goed nieuws voor huishoudens die overwegen om zonnepanelen aan te schaffen of een offerte hiervoor aan te vragen: de afbouw van de salderingsregeling is voorlopig van de baan. Dit betekent dat als u investeert in zonnepanelen, u nog langer kunt profiteren van de voordelen van deze regeling. Met salderen kunt u de zelf opgewekte zonne-energie die u niet direct verbruikt, terugleveren aan het elektriciteitsnet. Deze teruggeleverde energie wordt verrekend met de verbruikte elektriciteit, wat resulteert in besparingen op uw energierekening. Dankzij de tijdelijke afschaffing van de afbouw van de salderingsregeling blijft investeren in zonne-energie een aantrekkelijke optie, waardoor u niet alleen bijdraagt aan een duurzamere toekomst, maar ook financieel voordeel behaalt. Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe zonnepanelen uw energieverbruik kunnen verduurzamen en uw energiekosten kunnen verlagen.

Gratis offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Hidden
Maak een keuze*
Voor welke onderdelen wilt u een offerte ontvangen*

De voordelen van zonnepanelen

U draagt bij aan een beter milieu
Met het opwekken van uw eigen groene stroom belast u het milieu een stuk minder.

U verlaagt uw energierekening
Omdat u minder stroom afneemt van het net daalt uw energierekening. Wekt u meer stroom op dan u nodig heeft? Dan levert u terug aan het elektriciteitsnet. Uw energierekening zakt dan nog verder.

U profiteert van een hoog rendement en een snelle terugverdientijd
Dankzij de hoge kwaliteit van moderne zonnepanelen geven ze een hoger rendement dan bij oudere modellen het geval is. U verdient uw investering dus snel terug. Bovendien zijn er diverse subsidies voor zonnepanelen.

Uw woning krijgt een beter Energielabel
Het Energielabel laat zien hoe zuinig uw woning is. Hoe beter uw Energielabel, hoe meer uw woning waard is bij verkoop.