Particulier
Zakelijk

Zonnepanelen plaatsen

Na het plaatsen van zonnepanelen profiteer u van iedere zonnestraal. Omdat u een eigen stroomvoorziening heeft, neemt u minder energie van het net af. U bespaart dan ook direct op uw energierekening. Wij adviseren u graag en kunnen, omdat we als bedrijf erkend installateur zijn, ook de montage van de zonnepanelen verzorgen.

Volledig ontzorgd bij de aanschaf en het monteren van zonnepanelen

Koopt u bij ons zonnepanelen? Dan verzorgen wij ook de volledige installatie ervan. Samen met u bepalen we de juiste ligging voor uw zonnepanelen. Hierbij kijken we naar de stand van de zon en het soort dak. Is dit bijvoorbeeld schuin of plat? Kijkend naar de oppervlakte van uw dak berekenen we heel precies hoeveel panelen er nodig zijn. Tijdens het monteren plaatsen we ook de omvormer en breiden we als dat nodig is de meterkast uit. En natuurlijk geven we u uitleg over het gebruik.

De voordelen van zonnepanelen

U draagt bij aan een beter milieu
Met het opwekken van uw eigen groene stroom belast u het milieu een stuk minder.

U verlaagt uw energierekening
Omdat u minder stroom afneemt van het net daalt uw energierekening. Wekt u meer stroom op dan u nodig heeft? Dan levert u terug aan het elektriciteitsnet. Uw energierekening zakt dan nog verder.

U profiteert van een hoog rendement en een snelle terugverdientijd
Dankzij de hoge kwaliteit van moderne zonnepanelen geven ze een hoger rendement dan bij oudere modellen het geval is. U verdient uw investering dus snel terug. Bovendien zijn er diverse subsidies voor zonnepanelen.

Uw woning krijgt een beter Energielabel
Het Energielabel laat zien hoe zuinig uw woning is. Hoe beter uw Energielabel, hoe meer uw woning waard is bij verkoop.

Gratis offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 5

Hidden
Maak een keuze*