Over ons

Duurzame oplossingen op maat. Daarvoor staat 12MNDN Duurzaam. Ook voor zakelijke klanten. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor onder meer uw bedrijfspand, zorgcomplex of nieuwbouwwoningen.

Kies voor energiebesparing

Er zijn vandaag de dag legio kansen en mogelijkheden om energiebesparende oplossingen toe te passen. Dus waarom zou u daar niet voor kiezen? Het verlaagt uw energiekosten, zorgt voor een beter klimaat én geeft u een goed gevoel.

U kunt het ook! Daar zetten wij ons voor in.

Wij kunnen voor u:

  • Zonnepanelen plaatsen
  • Verlichting vervangen door LED
  • Een luchtwarmtepomp aanbrengen
  • Andere vormen van elektrisch verwarmen en koelen realiseren

MKB’ers

Verduurzamen en besparen op energiekosten: het zijn thema’s die meer dan ooit spelen bij ondernemers. Ons ervaren team van specialisten werkt nauw samen met uw bedrijf om de meest geschikte oplossingen te zoeken die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat zonnepanelen, laadpalen, airco’s of accu’s, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen.

Woningcorporaties

Als woningbouwcoöperatie wilt u ervoor zorgen dat uw woningen comfortabel zijn voor uw huurders en tegelijkertijd de operationele kosten verlagen. Wij denken graag met u mee over mogelijkheden van bestaande en nieuwe woningen. In ons advies aan u nemen we uiteraard thema’s als betaalbaarheid, wooncomfort, behaaglijkheid en binnenklimaat mee.

VvE’s

Bent u namens uw VvE op zoek naar externe deskundigheid voor het plaatsen van zonnepanelen op een VvE complex? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren team werkt nauw samen met uw VvE om de meest geschikte oplossingen te identificeren die passen bij uw specifieke gebouw en budget.

Aannemers

Zowel bij bestaande als bij nieuwbouwwoningen is er vaak een vraag naar zonnepanelen of laadpalen. Als aannemer bent u altijd op zoek naar het juiste bedrijf om deze opdrachten goed en efficiënt uit te voeren. Wij hebben ruime ervaring met beide en hebben al talloze zakelijke opdrachtgevers bijgestaan.

Vastgoedbeleggers

Heeft u of belegt u in vastgoed en heeft u vragen over het verduurzamen van uw portefeuille? Zonnepanelen zijn een goede eerste stap. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee vastgoedbeheerders worden geconfronteerd als het gaat om het maximaliseren van de waarde en efficiëntie van hun vastgoedportfolio. Wij hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van vastgoed en helpen u graag.

Powered bij LeefEnergieBewust

12MNDN Duurzaam vormt samen met diverse andere professionele partijen de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: