Particulier
Zakelijk

Werkwijze

Woningverduurzaming lijkt ingrijpend, maar het is makkelijker te realiseren dan u denkt! We doorlopen met u vier overzichtelijke stappen.

Verduurzamen? U doet het in vier stappen.

Stap 1: U vraagt een gratis adviesgesprek aan

Iedere woning en situatie anders; verduurzamen is dan ook maatwerk. Wij maken graag een afspraak met u voor een adviesgesprek bij u op locatie. Dit gesprek verplicht u tot niets. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak via  055 – 30 32 260.

Stap 2: Wij inspecteren de woning en u ontvangt een offerte op maat

Tijdens ons bezoek aan u bekijkt een deskundig adviseur de woning en onderzoekt de verduurzamingsmogelijkheden is. Wij geven een advies op maat en u ontvangt een heldere offerte.

Stap 3: Wij voeren de verduurzaming uit volgens afspraak

Gaat u akkoord met offerte? Dan spreken wij met u de uitvoerdatum af. De termijn tussen acceptatie en uitvoering is gemiddeld 4 tot 8 werkweken. Op de afgesproken dag voeren onze vakkundige medewerkers de werkzaamheden uit.

Stap 4: U geniet van wooncomfort en kostenbesparing

Na de werkzaamheden leveren wij alles bezemschoon op. Bent u tevreden? Dan tekent u de opdrachtbon. Pas na deze oplevering ontvangt u de factuur; deze heeft een betalingstermijn van 8 dagen. Daarnaast krijgt u van ons een garantiecertificaat met een geldigheid van 10 jaar. Deze garantie is overdraagbaar naar een eventuele nieuwe woningeigenaar.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van verduurzaming? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.