Gegarandeerd met een volle accu van huis

Bij thuiskomst in de wijk zoeken naar een oplaadplek voor uw auto? Dat is verleden tijd met een laadpaal thuis! En omdat het stroomtarief bij uw thuis vaak lager is dan bij een openbare laadpaal bespaart u op uw stroomkosten.

De perfecte laadpaal voor iedere situatie

Iedere elektrische auto en woonsituatie vraagt om een andere laadoplossing. Wij vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden, en adviseren u over de juiste keuze. Vervolgens installeren wij uw laadpaal en krijgt u een heldere uitleg over het gebruik ervan.

De voordelen van een laadpaal thuis

Lagere energiekosten
De energietarieven bij openbare palen zijn hoger dan die bij u thuis. Bovendien betaalt u geen extra servicekosten; die zijn er bij openbare palen wel.

Opladen op ieder gewenst moment
Nooit meer zoeken naar een laadplek! Of wachten op uw beurt! U laadt uw auto op wanneer u dat wilt. Zo gaat u altijd van huis met een volle accu.

U voorkomt accudegradatie
Komt u onderweg met een lege accu te staan dan kunt u een snellader gebruiken. Deze hebben echter een nadelig effect op de staat van de accu. Rijd thuis weg met een volle accu en voorkom het gebruik van een snellader!

Gratis offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Hidden
Maak een keuze*
Voor welke onderdelen wilt u een offerte ontvangen*