Particulier
Zakelijk

Over ons

Duurzame oplossingen op maat. Daarvoor staat 12MNDN Duurzaam. Overweegt u zonnepanelen, de plaatsing van een luchtwarmtepomp, of andere maatregelen? Wij helpen u graag verder.

Kies voor energiebesparing

Er zijn vandaag de dag legio kansen en mogelijkheden om energiebesparende oplossingen toe te passen. Dus waarom zou u daar niet voor kiezen? Het verlaagt uw energiekosten, zorgt voor een beter klimaat én geeft u een goed gevoel.

U kunt het ook! Daar zetten wij ons voor in. 

Wij kunnen voor u:

  • Zonnepanelen plaatsen
  • Laadpaal installeren
  • Airco’s plaatsen
  • Accu’s installeren
  • Warmtepompen plaatsen

Powered bij LeefEnergieBewust

12MNDN Duurzaam vormt samen met diverse andere professionele partijen de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: