Particulier
Zakelijk

Ons team stelt zich graag voor

Maak kennis met de gezichten achter 12MNDN Duurzaam. Een team van bevlogen en deskundige mensen.

Bevlogen en resultaatgericht

12MDN Duurzaam bestaat uit betrokken en bevlogen adviseurs die willen inspireren en motiveren om de eerste stappen naar een groene en duurzame leefomgeving concreet te maken. Dat doen we op een resultaatgerichte manier. In ons werk vinden wij de volgende waarden belangrijk:

  • Vertrouwen: hier begint iedere samenwerking mee
  • Kwaliteit: wij gaan door tot het goed is
  • Tevreden klant: ons hoogste doel

Samenwerking staat centraal

12MNDN Duurzaam is gericht op samenwerking. Wij hechten grote waarde aan personeel dat met plezier werkt en zich verbonden weet met de organisatie. Dat werkt twee kanten op. Zo is duidelijk wat we van elkaar mogen verwachten en hoe we kunnen bijdragen aan elkaars succes. Opereren als een team is daarvoor de basis.

Ook extern zijn wij gericht op samenwerking, zowel met de klant als met collega-bedrijven en samenwerkingspartners.

Hans van Enck

bedrijfsvoering & projecten

Ben de Velde

verkoop & planning

 

Jorn Huiskamp

techniek & projecten

 

Stefan Veneman

werkvoorbereiding elektro

 

Geurt Bredewold

projecten elektro

 

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan

12MNDN Duurzaam is een jong bedrijf met tegelijkertijd vele jaren ervaring. We bestaan sinds 2013. Sindsdien hebben we veel gedaan en veel geleerd, met mooie resultaten!

2013

Na contacten met verschillende bedrijven komen Jorn en Hans elkaar tegen en besluiten: dan gaan we het toch gewoon zelf doen! Met z’n tweeën gestart en met z’n tweeën bijna alles zelf gedaan. Een goeie start is, in dit geval, het hele werk.

2015

Er vindt een gestage groei van werk en opdrachtgevers plaats. Daarnaast blijven we andersoortig werk doen: adviseren en optreden als interimmers. Een breed scala op het gebied van duurzaamheid: goed voor kennis en voor kennissen.

2016

We pakken een uitdagende opgave aan, in samenwerking met Bouwonderneming Veeneman. Het plaatsen van 1600 zonnepanelen op 4 flats van 35 meter hoog. Het vraagt de nodige voorbereiding, maar leidt tot een mooi resultaat.

2018

SDE+, corporaties, MKB en instellingen dragen door hun opdrachten bij aan een verdere groei van 12MNDN Duurzaam. De omzet stijgt, en er zijn gemiddeld 9 mensen werkzaam bij 12MNDN.

2019

Begin januari verhuizen we naar een andere locatie: bij Lijbers Dakwerken, een samenwerkingspartner. Door verdere groei en de mogelijkheid van aankoop besluiten we eind 2019 wederom te verhuizen, nu naar het centrum van Ugchelen. Met ruimte voor opslag en mogelijkheden voor klantbezoek op locatie.

2020

We besluiten om alle elektrawerkzaamheden aan klanten aan te bieden, en dit vanuit het eigen bedrijf met eigen mensen te doen. In dat kader richten we 12MNDN Elektro. We breiden ons dienstverlening hiermee uit naar leveren/plaatsen van warmtepompen en airco’s, en de gehele elektrische installatie van (nieuwbouw)woningen.