Airco laten plaatsen

Uw gasverbruik verlagen en tegelijkertijd genieten van meer wooncomfort? Dat kan door uw woning te verwarmen via een airco.

Een airco brengt uw gasverbruik omlaag

Wie wil besparen op de kosten voor gas doet dat het makkelijkste door de woning efficiënter te verwarmen. Omdat de verwarming ongeveer 75% van het totale gasverbruik veroorzaakt, is het gebruik van een airconditioner als verwarming een goede oplossing. U verwarmt uw huis dan met met elektriciteit. Zo verbruikt uw cv minder gas of kunt u volstaan met een minder grote warmtepomp. Ondanks de extra stroom die u met een airco gebruikt is het, gezien de huidige energieprijzen, alsnog fors goedkoper dan verwarmen met gas.

Gratis offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Hidden
Maak een keuze*
Voor welke onderdelen wilt u een offerte ontvangen*

De voordelen van een airco laten plaatsen voor verwarming

Het is zuiniger dan een cv-ketel
Met een airco is uw rendement 4 keer hoger dan met een hr-cv-ketel. Dus hoewel u met een airco meer stroom verbruikt, bent u alsnog goedkoper uit in het totale energieverbruik.

Uw woning is snel warm
Wanneer u een ruimte verwarmt met een airco is deze sneller warm dan wanneer u hiervoor een radiator of vloerverwarming gebruikt.

De lucht in uw woning is schoner
Vrijwel alle airco’s hebben filters voor pollen, vet, stof en bacteriën. Via een airco krijgt u schonere lucht in uw woning. Ideaal dus voor mensen met allergieën.

U draagt bij aan een beter milieu
Omdat een airco op stroom werkt, is deze milieuvriendelijker dan een cv-ketel die op gas werkt. Dat is helemaal het geval wanneer u groene stroom gebruikt of zonnepanelen heeft.

Ook in de zomer komt airco goed van pas
Met een airconditioner kunt u natuurlijk ook koelen. En dat komt goed van pas tijdens de warme zomerdagen.