Verduurzaming: waarmee kunnen we u helpen?

Vanaf de start van 12MNDN Duurzaam in 2013 ligt onze focus en doelstelling op het realiseren van duurzame oplossingen voor diverse partijen. Wij bieden uiteenlopende oplossingen in de gebouwde omgeving: van particuliere woningen en bedrijfshallen tot kantoren en projectmatig vastgoed. Wat kunnen we voor u doen?

12MNDN Duurzaam

Adviseert.Organiseert.Realiseert.

Wij zorgen op meerdere manieren voor verduurzaming:

  • Het plaatsen van zonnepanelen
  • Het vervangen van ‘oude’ verlichting door LED
  • Het plaatsen van een luchtwarmtepomp
  • Het realiseren van andere vormen van elektrisch verwarmen en koelen

De voordelen van verduurzaming

De energiekosten dalen flink

Een verduurzaamde woning houdt onder meer de warmte veel beter vast en wekt zelf stroom op. Hoe meer maatregelen, hoe meer besparing.

De woning stijgt in waarde

Het verduurzamen van de woning is altijd een goed idee. De investering wordt al binnen een paar jaar terugverdiend én verhoogt de woningwaarde.

Er ontstaat een comfortabel binnenklimaat

De huidige verduurzamingsmaatregelen zijn erop gericht een fijn binnenklimaat te realiseren.

Het is beter voor het milieu

Een duurzaam huis belast het milieu een stuk minder. Er wordt bijvoorbeeld minder energie verbruikt en dus minder CO2 uitgestoten.

Onze klanten aan het woord

Powered bij LeefEnergieBewust

12MNDN Duurzaam vormt samen met diverse andere professionele partijen de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: