team 12 MNDN

Bevlogen en resultaatgericht

12MDN Duurzaam bestaat uit betrokken en bevlogen adviseurs die willen inspireren en motiveren om de eerste stappen naar een groene en duurzame leefomgeving concreet te maken. Dat doen we op een resultaatgerichte manier. In ons werk vinden wij de volgende waarden belangrijk:

 • Vertrouwen: hier begint iedere samenwerking mee
 • Kwaliteit: wij werken net zolang tot het goed is
 • Tevreden klant: ons hoogste doel

Samenwerking staat centraal

12MNDN Duurzaam is gericht op samenwerking. Wij hechten grote waarde aan personeel dat met plezier werkt en zich verbonden weet met de organisatie. Dat werkt twee kanten op, waardoor duidelijk is wat je van elkaar mag verwachten en hoe je kunt bijdragen aan elkaars succes. Opereren als een team is daarvoor de basis.

Ook extern zijn wij gericht op samenwerking, zowel met de klant als met collega-bedrijven en samenwerkingspartners. 

bedrijfsvoering & projecten

Hans van Enck

verkoop & planning

Ben de Velde

techniek & projecten

Jorn Huiskamp

werkvoorbereiding elektro

Stefan Veneman

projecten elektro

Geurt Bredewold

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan

12MNDN Duurzaam is een jong bedrijf met tegelijkertijd vele jaren ervaring. We bestaan sinds 2013. Sindsdien hebben we veel gedaan en veel geleerd, met mooie resultaten!

 • 2013

  Na contacten met verschillende bedrijven kwamen Jorn en Hans elkaar tegen en besloten: dan gaan we het toch gewoon zelf doen! En aldus geschiedde. Met z’n tweeën gestart en met z’n tweeën bijna alles zelf gedaan. Een goeie start, in dit geval het hele werk.

 • 2015

  Gestage groei van werk en opdrachtgevers. Daarnaast andersoortig werk blijven doen: advies en interim. Een breed scala op het gebied van duurzaamheid, goed voor kennis en kennissen.

 • 2016

  Uitdagende opgave in samenwerking met Bouwonderneming Veeneman: plaatsen van 1600 zonnepanelen op 4 flats van 35 m. hoog. Dat vroeg de nodige voorbereiding, maar heeft geleid tot een mooi resultaat.

 • 2018

  SDE+, corporaties, MKB en instellingen dragen door hun opdrachten bij aan een verdere groei van 12MNDN Duurzaam; omzet stijgt, gemiddeld 9 mensen werkzaam bij 12MNDN.

 • 2019

  Begin januari verhuisd naar een andere locatie bij Lijbers Dakwerken, een samenwerkingspartner. Door verdere groei en de mogelijkheid van aankoop eind 2019 besloten wederom te verhuizen, nu naar het centrum van Ugchelen. Met ruimte voor opslag en mogelijkheden voor klantbezoek op locatie.

 • 2020

  Besloten om alle elektrawerkzaamheden aan klanten aan te bieden en dit vanuit het eigen bedrijf met eigen mensen te kunnen aanbieden. In dat kader 12MNDN Elektro opgericht. Uitbreiding naar leveren/plaatsen van warmtepompen en airco’s alsmede gehele elektrische installatie van de (nieuwbouw)woning.

Echte aanpakkers

Bij 12MNDN Duurzaam werken onder andere projectleiders, technisch medewerkers, elektriciens en commercieel medewerkers. Samen realiseren we duurzame oplossingen voor de klant.

‘Aanpakkers in duurzame oplossingen’,
dat is onze pay-off. En daar staan we voor!

12MNDN Duurzaam

Kayersdijk 169
7332 AS  Apeldoorn

stuur een e-mail
055 30 32 260

Alle rechten voorbehouden. © 12MNDN Duurzaam. |  Kayersdijk 169, 7332 AS  te  Apeldoorn | ontwerp en vormgeving: Vanbinnennaarbuiten