• Organisatie brengt tijdigheid en haalbaarheid

Naar de volgende fase

Soms gaat een klant zelf aan de slag met onze adviezen. Wilt u dit liever door een professional laten doen? Wij brengen de adviezen graag voor u naar een volgende fase: het organiseren. In deze fase bereiden we ons samen met u als klant voor op de uitvoering en implementatie van de adviezen. 

Wij maken de adviezen concreet en zorgen ervoor dat u uw doelen daarna realiseert.

Nauw contact met de klant

U kunt ons zowel inschakelen voor langlopende en grootschalige projecten als voor een eenmalige uitvoering. Dit vraagt allebei om veel aandacht voor de factoren tijd en budget. Wij vinden het belangrijk om hierbij in nauw contact te staan met onze klanten. De verduurzaming moet namelijk onderdeel worden van de hele organisatie en niet als een tijdelijk project worden gezien. Door veel aandacht te besteden aan communicatie, afstemming en een goede planning in de organisatiefase, levert dit daarna een betere realisatie op.

Wat onze klanten zeggen over onze diensten

Familie Perin – Stagardlaan
Familie Bretch
Vello Elektro Duiven
Familie Ten Donkelaar – Hoog-Soeren
Jachthaven – Kortenhoef
Mike Beumer – Apeldoorn

Familie Blom

”Laat maar zien of dat financieel uit kan…” En dat deden we. Met enthousiasme en resultaat! En een tevreden opdrachtgever.

12MNDN Duurzaam

Kayersdijk 169
7332 AS  Apeldoorn

stuur een e-mail
055 30 32 260

Alle rechten voorbehouden. © 12MNDN Duurzaam. |  Kayersdijk 169, 7332 AS  te  Apeldoorn | ontwerp en vormgeving: Vanbinnennaarbuiten