Particulier
Zakelijk

Zorgeloos profiteren van uw zonnepanelen met ons onderhoudscontract

Bij ons draait alles om het beschermen van uw investering en het garanderen van ononderbroken groene energie. Met ons onderhoudscontract voor zonnepanelen geniet u van gemoedsrust en goed werkende zonnepanelen.

De voordelen van ons onderhoudscontract

Geen verborgen kosten: u betaalt géén voorrijkosten en géén arbeidskosten bij reparatie van defecte onderdelen, zolang ze onder de fabrieksgaranties vallen. Deze fabrieksgaranties kunt u terugvinden in uw offerte.

Onbeperkte telefonische ondersteuning: wij zijn altijd slechts één telefoontje verwijderd om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Periodieke veiligheidscheck: om de drie jaar komt een van onze deskundige monteurs langs voor een grondige inspectie. Hij controleert dan onder meer de groepenkast, omvormer, bekabeling, de werking van de installatie en de bouwkundige staat van het montagesysteem.

Batterijcontrole: heeft u een batterij via ons gekocht, dan zorgen we ervoor dat deze in topconditie blijft.

Optionele reiniging: uw zonnepanelen schoonhouden, is belangrijk. Wij bieden deze service dan ook optioneel aan, tegen een aanvullende vergoeding.

Tarieven en voorwaarden

Ons jaarlijkse onderhoudscontract kost €195,- inclusief btw per jaar voor systemen tot 20 panelen, met jaarlijkse indexatie. U kunt kiezen voor jaarlijkse of maandelijkse automatische incasso (€16,25 per maand.) Wilt u opzeggen? Dat kan op elk gewenst moment.

Is uw installatie niet door ons geleverd en gemonteerd?

Geen probleem. Ook dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij controleren dan wel eerst de kwaliteit van uw installatie. Voor een controle van een installatie tot 20 panelen rekenen wij €295,- inclusief btw. Als uw installatie aan onze kwaliteitseisen voldoet, krijgt u dezelfde uitgebreide service en garanties als onze eigen klanten. Zijn er aanpassingen aan uw installatie nodig? Dan ontvangt u van ons daarvoor een vrijblijvende offerte.

Gratis offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 5

Hidden
Maak een keuze*